loading
ORDINANCA SPECIALISTIKE STOMATOLOGJIKE | PEJË
FAMILY DENTAL
Implantologji
img
img
img
IMPLANTOLOGJI
Çfarë janë Implantet!
İmplantet janë imitime të rrënjëve të dhëmbit të përpunuara nga Titaniumi që vendosen me anë të një mikro operacioni në kockën e nofulles. Titaniumi është një material i përshtatshëm (Biokompaktibil). Duke krijuar një lidhje mekanike dhe biologjike me kockën dhe indet perreth, ku është i vendosur. Pas plotësimit të një afati kohor 3 - 6 muaj kushtimisht nga lloji i kockës dhe implantit dhe nga pozicioni ku është i implantuar kalohet në etapen e protezimit me dhëmbë mbi këto implante. Në ditët e sotshme implantet janë alternativë e pa kontestueshme për të pasur dhëmbë sa më natyral, që garanton rezultate edhe në rastet më delikate. Ky trajtim i dhëmbëve nuk preferohet tek moshat nën 16 vjeç, Diabeti i pa kontrolluar, paradontopatit terminale nga një higjien e pa kontrolluar, duhanpirsit kronik, alkoolistët kronik, njerëz me çregullime mentale, - brukcizmi.

FAMILY DENTAL
Ne mendojmë për buzëqeshjen e familjes suaj...
img
img
Stafi ynë
Në dispozicionin tuaj
Dr. Bujar Hyseni
Doktor i Stomatologjisë
Dr. Luljeta Hyseni
Spec. Ortodonte
Dr. Granit Hyseni
Spec. në K. Orale - Implantologji
Dr. Korab Hyseni
Spec. në Ortodonci
Dr. Valton Nila
Doktor i Stomatologjisë
Gentiana Metaj
Asistente | Family Dental
Ardita Meta
Asistente | Family Dental
Blerina Hyseni
Menagjment Dentar
ZBARDHJE PROFESIONALE ME SISTEMIN ZOOM
Për një buzëqeshje shkëlqyese të bardhë
img
Shërbimet
ORDINANCA SPECIALISTIKE STOMATOLOGJIKE FAMILY DENTAL | PEJË

Posedon të gjitha pajisjet e nevojshme për Kirurgjinë orale, Implantologji dhe Ortodoncinë. Ne ju ofrojmë shërbime të shumta dentare si:

Diagnostifikim dentar, Ortodonci (Terapi fikse, mobile, invisalign), Pedodonti, Endodonti, Protetikë, Kirurgji orale, Implantologji ( Mbjellja e dhëmbit ), Estetikë dentare, Zbardhje profesionale me sistemin ZOOM, Shërbim profesional për fëmijë, Diagnostifikim me sistemin laserik Ka Vo DIAGNOdent pen.
Trajtimet gjatë vitit 2014
Bilanci ynë
Sëmundje të dhëmbit - 25%
Stomatologji e fëmijëve - 10%
Stomatologji estetike - 15%
Kirurgji orale - 30%
Protetikë - 20%
Dëshmi
Nga klientë të kënaqur
img
Një staf i mrekullueshëm dhe shumë profesional, ndërsa doktori gëzon duar te arta, pasi që kam kaluar në disa intervenime ku nuk kam ndjerë fare dhimbje.

Leonita Hasani Studente
img
Puna e Dentistit eshte art ne vetvete andaj une mendoi qe ne FamilyDental eshte vendi i ekspozites pergezime per Staffin.

Auron Gjakova Fotograf
img
Ushqehem me të gjitha llojet e ushqimeve dhe mbi të gjitha gëzoi një buzqëshje perfeke që më ka munguar me vite. Faleminderit Family Dental

Rifat Imeraj Frizer
img
Dhëmbët e shëndoshë janë esenciale për shëndetin tim. Në Family Dental pranoj shërbim cilësor dentar dhe trajtim profesional.

Dardan Gjocaj Biznesmen
img
Puna e Dentistit eshte art ne vetvete andaj une mendoi qe ne FamilyDental eshte vendi i ekspozites pergezime per Staffin.

Auron Gjakova Fotograf
img
Ushqehem me të gjitha llojet e ushqimeve dhe mbi të gjitha gëzoi një buzqëshje perfeke që më ka munguar me vite. Faleminderit Family Dental

Rifat Imeraj Frizer
img
Galeria
Klientë dhe vizitorë të nderuar prioriteti ynë është vitaliteti juaj!
Këtu mund t'i shikoni disa nga intervenimet tona.
img
© 2015 DENTAL FAMILY | Powered by iKREART